Mégis mi kell a csodához ;
Szóval, először is ahhoz, hogy elkészítsük ezt az egészet, egy kis türelem, és persze gyakorlás kell, elsőre is el lehet készíteni, de van , hogy csak sokadjára sikerül úgy, ahogy szeretnénk.
Kell hozzá:
- 1 pohár tej.
- 2.5 evőkanál cukor
- Egy tábla jég. (Kép linkelve annak aki nem érti ;))
- Két zárható tasakos zacskó.
- 1.5 kanál só
- Kesztyű
- Első lépésben a tejet öntsük bele a cukorral az első zárható zacskóba, majd szorítsuk ki belőle a levegőt és zárjuk be a zacskót.
- Másodszor a 2. zacskóba szórjuk bele a jeget, majd öntsük rá a másfél kanál sót (ok ; a sótól hidegebb lesz a jég ;)). Tegyétek bele az első zacskót a 2. - ba.
- Rázzátok a kesztyűben 5 percig, ha milk shaket szeretnétek, és 8-12 percig, ha fagylaltot (WARNING , ha lyuk van a zacskón, akkor az egész fagyi kárba mehet).
- Végül bontsátok fel a zacskókat, és kaparjátok / öntsétek ki egy pohárba a fagyos tejet, ami a cukornak köszönhetően édes, és a shake vagy a fagylalt már ehető is ;) (A rázás időtartamától függően keményedik meg a folyadék).
- Tálalási tippek ; Rakhatunk a tetejére gyümölcsöt / gumimacit / vattacukrot / csoki szirupot és ha a cukor mellé 2 kanál kakaót is teszünk, akkor a milk shakünk csokis lesz ;)
Sok sikert az elkészítéshez!
-Dor!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése